Φρουτοπία Σ1: Επεισόδιο 5ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ, συνεχίζοντας τις έρευνές του στη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ, βρίσκεται σε κάποιο τηλεφωνικό θάλαμο να συνομιλεί με τον Διευθυντή της εφημερίδας. Ο ΠΙΚΟΣ του εξηγεί ότι ακολουθώντας τις κηλίδες αίματος κατέληξε στην κόκκινη γειτονιά της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ, όπου ζουν τα κόκκινα ζαρζαβατικά και φρούτα, αλλά σταμάτησε προς στιγμήν στον τηλεφωνικό θάλαμο, για να του το αναφέρει, και έπειτα θα συνεχίσει την έρευνα.
Μετά από αυτή τη συνομιλία, ο ΠΙΚΟΣ συνεχίζει να ακολουθεί τις κόκκινες κηλίδες διαπιστώνοντας ότι αυτές σταματούν μπροστά σε ένα ΠΑΝΤΖΑΡΙ, που κάθεται σε ένα καφενείο και κλαίει. Αντιλαμβάνεται ότι τα κόκκινα ίχνη ήταν τα δάκρυα του ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ, το οποίο πλησιάζει και του ζητά συνέντευξη. Το ΠΑΝΤΖΑΡΙ λέει ότι το όνομά του είναι ΡΟΔΟΛΦΟΣ, ομολογεί ότι είναι πολύ ντροπαλός και δηλώνει ότι έχει αποθέσει όλες του τις ελπίδες στον ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ το ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 13/12/1985
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ #ΜένουμεΑσφαλείς #ΜένουμεΕΡΤ #Φρουτοπία

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *