Οι Red Hot Chili Peppers απέσπασαν ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουν…


🌶️Οι Red Hot Chili Peppers απέσπασαν ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ.

🏆 Οι βραβευμένοι με Grammy rockers — Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith και John Frusciante — είχαν την τελετή εισόδου στο Walk of Fame την Πέμπτη το πρωί και περικυκλώθηκαν από εκατοντάδες θαυμαστές αφού η αστυνομία έκλεισε την οδό Hollywood Blvd. για την περίσταση.

😃 Καθώς το αστέρι αποκαλύφθηκε, τα μέλη της μπάντας ήταν χαμογελαστοί και πόζαραν μαζί (πως να μην είναι άλλωστε). Ο frontman Kiedis μάλιστα γιόρτασε τη στιγμή προσποιούμενος ότι έγλειψε το αστέρι στο έδαφος.

🔸Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι μουσικοί – που σχημάτισαν το γκρουπ στο Λος Άντζελες – αναλογίστηκαν τη σημασία της ιδιαίτερης στιγμής που συνέβη στην ίδια πόλη από την οποία ξεκίνησαν.

🔹«Ξέρω αυτόν το δρόμο πολύ καλά, και αυτός ο δρόμος με ξέρει», είπε η Flea. “Κι όποτε έχουμε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αυτός ο δρόμος ήταν πάντα μέρος του εαυτού μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που τώρα μπορούμε να γίνουμε μέρος του.”

Στη συνέχεια ο Kiedis πρόσθεσε: “Ξεκινήσαμε να παίζουμε σε μπαρ πάνω-κάτω σ’αυτόν το δρόμο και κάναμε μια χούφτα ανθρώπων να χορεύουν και να ζωντανεύουν. Αλλά όσο περνούσε ο καιρός, μείναμε μαζί ως ομάδα κι ως συγκρότημα και τώρα μπορούμε να κάνουμε τους πάντες να χορέψουν και νιώθουμε χαρά, και έχουμε συνδεθεί μ’αυτή τη ζωή κι αυτήν την εμπειρία».

⭐ Το αστέρι των Red Hot Chili Peppers είναι το 2.717ο αστέρι που τοποθετείται στο Hollywood Walk of Fame. Η τελετή πραγματοποιήθηκε μια μέρα πριν οι rockers κυκλοφορήσουν το 12ο άλμπουμ τους, με τίτλο “Unlimited Love”.

Συγχαρητήρια Red Hot Chili Peppers ✌️

#greekrockculture #rchcp

Οι Red Hot Chili Peppers απέσπασαν ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουν... 1
Οι Red Hot Chili Peppers απέσπασαν ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουν... 2
Οι Red Hot Chili Peppers απέσπασαν ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουν... 3


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *