Φρουτοπία Σ1: Επεισόδιο 6ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Σ’ αυτό το επεισόδιο, όπως εξιστορεί ο αφηγητής, ο Διευθυντής αναθέτει στον ΠΙΚΟ ΑΠΙΚΟ να λύσει το μυστήριο του εξαφανισμένου ΜΑΝΑΒΗ, του ΜΑΝΩΛΗ. Ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ ταξιδεύει στη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ, παρακολουθεί τον ΑΝΑΝΙΑ και τελικά φτάνει έξω από το εργαστήριο του εφευρέτη της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ, του ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ του ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟΥ.
Τον εφευρέτη επισκέπτονται και δύο ΠΑΤΑΤΕΣ, ενώ απ έξω περιφέρονται τα φρούτα. Η ΠΙΠΕΡΙΑ μπαίνει μέσα, συνομιλεί με τον ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ αλλά διαπληκτίζεται μαζί του, όταν εκείνος προσπαθεί να της κόψει τη γλώσσα. Ο ΠΙΚΟΣ παρακολουθεί τον ΑΝΑΝΙΑ να μπαίνει μέσα και να ζητάει από τον εφευρέτη να του κάνει μεταμόσχευση βούλας. Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ υπόσχεται να τον βοηθήσει. Στη συνέχεια, ο ΠΙΚΟΣ παίρνει συνέντευξη από τον εφευρέτη ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης των εφευρέσεων του, ένα μηχάνημα ρουφάει τον ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ. Έτσι, ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ έχει τώρα να λύσει και αυτό το μυστήριο εξαφάνισης!

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 20/12/1985
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ #ΜένουμεΑσφαλείς #ΜένουμεΕΡΤ #Φρουτοπία

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *